Αναστασιάδης: Τα σημάδια έδειξαν ότι δεν ήθελαν ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει στο Κύπελλο - iefimerida.gr

Αναστασιάδης: Τα σημάδια έδειξαν ότι δεν ήθελαν ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει στο Κύπελλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον ΠΑΣ Γιάννινα χάθηκε η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης υπεραμύνθηκε των επιλογών του για το παιχνίδι της Κέρκυρας, στάθηκε στην ευκαιρία του Δημήτρη Παπαδόπουλου και τόνισε πως ο αποκλεισμός αυτός θα βγει σε καλό για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για τον αποκλεισμό από του «16» του Κυπέλλου, είπε: «Δεν νομίζω ότι το Κύπελλο χάθηκε σήμερα, αλλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, κάναμε λάθη και είχαμε μια σημαντική ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο να πάρουμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Τα σημάδια μας έδειξαν ότι δεν μας ήθελε να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Τα δύο προηγούμενα ματς μας έδειξαν ότι δεν είμαστε για να προχωρήσουμε, αλλά και σήμερα το ίδιο έγινε. Θέλει προσπάθεια για να χαθεί η ευκαιρία του Παπαδόπουλου. Για μένα είναι απλά τα πράγματα. Μερικοί θα βρίζουν πάλι, αλλά και αυτό καλό μας κάνει».

Για τη συνέχεια τόνισε: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πιστεύω ότι θα βγει κάτι πολύ θετικό για εμάς, από αυτό το παιχνίδι. Για εμένα κάποια παιδιά ήταν εδώ, αντίθετα με άλλους που δεν ήταν και μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα».

Για τις επιλογές του αναφορικά με την ενδεκάδα είπε: «Δεν νομίζω ότι είχαμε προβλήματα με τα παιδιά αυτά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη συνέχεια με τον Αστέρα, οριακό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πρέπει να προετοιμαστούμε. Είναι επιλογή δική μου να ξεκουραστούν κάποια παιδιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ