Συνάντηση ΑΕΚ-Τσίπρα την Πέμπτη για το θέμα του γηπέδου - iefimerida.gr

Συνάντηση ΑΕΚ-Τσίπρα την Πέμπτη για το θέμα του γηπέδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας σε μια κίνηση να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να βρεθεί μια λύση στο γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ, ζήτησε συνάντηση με αντιπροσωπεία της ομάδας μετά τα πρόσφατα συνεχόμενα επεισόδια στο δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο. Αυτή αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στις 11:30 στα γραφεία της Πλατείας Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης μετά τις τελευταίες αντιδράσεις μερίδας οπαδών της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος φαίνεται να είναι αντίθετος με την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ένωσης, ζήτησε να συναντηθεί με ορισμένα από τα δυνατά ονόματα της ομάδας προκειμένου να συζητηθεί για πρώτη φορά με την ηγεσία του κόμματος το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν οι μεγάλες μορφές του παρελθόντος Ντούσαν Μπάγεβιτς, Στέλιος Μανωλάς, Λάκης Νικολάου και Θωμάς Μαύρος, οι οποίοι θα εκφράσουν στον Αλέξη Τσίπρα τις προθέσεις της ομάδας για την ανέγερση του νέου γηπέδου αλλά και θα του παρουσιάσουν τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αλέξης Τσίπρας γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ