Αποκλείστηκε από το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ - Κόλλησε στο 0-0 με την Κέρκυρα - iefimerida.gr

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ - Κόλλησε στο 0-0 με την Κέρκυρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή τη φορά η νέα κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ είχε κόστος. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα εκτός έδρας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, μένοντας πλέον με ένα μόνο στόχο στη σεζόν. Το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε μόνο νίκη απέναντι στους «Φαίακες» και να υπάρξει νικητής στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Καλαμαριά. Ο Μανιάς χάρισε τους τρεις βαθμούς στους Γιαννιώτες όμως ο Δικέφαλος του βορρά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι όμως στο 2ο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοση τους, γεγονός στο οποίο βοήθησαν και οι αλλαγές του Άγγελου Αναστασιάδη. Πολλές ευκαιρίες πάντως δεν δημιούργησαν όμως αυτή του Παπαδόπουλου στο 76' έπειτα από σέντρα του Ρατς, μπορεί να χαρακτηριστεί και η μοιραία του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Κέρκυρα Κύπελλο αποκλεισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ