Γυναίκα από την Αλάσκα βούτηξε για το σταυρό σε χωριό του Πηλίου -Η μόνη που άντεξε το κρύο - iefimerida.gr

Γυναίκα από την Αλάσκα βούτηξε για το σταυρό σε χωριό του Πηλίου -Η μόνη που άντεξε το κρύο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τέτοιες πολικές θερμοκρασίες, ακόμη και όσοι σκέφτονταν να πέσουν στη θάλασσα μέσα στο χειμώνα, για να πιάσουν το σταυρό άλλαξαν γνώμη. Σε χωριό του Πηλίου όμως, τη λύση έδωσε μία γυναίκα από την Αλάσκα, η οποία ήταν η μοναδική που δεν δίστασε να μπει στο νερό.

Κάτι βέβαια απόλυτα λογικό, αφού η ίδια νιώθει σαν στο... σπίτι της σε τέτοιες θερμοκρασίες. Η 21χρονη ήταν εκείνη που έπεσε στη θάλασσα για να πιάσει το σταυρό, στον εορτασμό των Θεοφανείων στους Χορτιανούς του Νοτίου Πηλίου.

Η Alaire Hughey, που κατάγεται από την πόλη Σίτκα της Αλάσκας, βρίσκεται στο Πήλιο με ένα γκρουπ τουριστών, που δουλεύουν εθελοντικά σε οργανικές φάρμες, σύμφωνα με το magnesianews.gr, με ανταμοιβή την παροχή στέγης και φαγητού.

Οταν έμαθε για το έθιμο των Θεοφανείων, που θέλει τον κόσμο να πέφτει στο νερό για να πιάσει το σταυρό, ενθουσιάστηκε, αναφέροντας πως ήθελε να ζήσει την εμπειρία. Πάντως, όπως δήλωσε μετά από τη βουτιά της «Το νερό δεν ήταν τόσο κρύο σε σύγκριση με την Αλάσκα».

Γυναίκα από την Αλάσκα βούτηξε για το σταυρό σε χωριό του Πηλίου -Η μόνη που άντεξε το κρύο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ