Οι ατρόμητες -Νεαρός παρενόχλησε κορίτσια και εκείνα τον πλάκωσαν στον ξύλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι ατρόμητες -Νεαρός παρενόχλησε κορίτσια και εκείνα τον πλάκωσαν στον ξύλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημόσιο ξυλοδαρμό υπέστη νεαρός άνδρας στην Ινδία από τις ίδιες τις κοπέλες που παρενόχλησε, με την άδεια μάλιστα αστυνομικού.

Μοιραία αποδείχθηκε η απόφαση του 23χρονου άνδρα στην Ινδία, να παρενοχλήσει λεκτικά μία ομάδα μαθητριών, καθώς αναγκάστηκε να υπομείνει τον δημόσιο ξυλοδαρμό του από τις κοπέλες, που τον χτυπούσαν ακόμα και με τα παπούτσια τους, με την άδεια και παρουσία αστυνομικού.

Τα νεαρά κορίτσια κατήγγειλαν το περιστατικό της παρενόχλησης άμεσα, σε γυναίκα αστυνομικό που βρισκόταν στην περιοχή και εκείνη αποφάσισε ότι η σύλληψή του και η οδήγησή του σε δικαστήριο, δεν θα οδηγούσε στην συμμόρφωσή του, καθώς το πιθανότερο ήταν να αφεθεί ελεύθερος. Για αυτό λοιπόν, έδωσε την άδεια στην ομάδα τον κοριτσιών να τον χτυπήσουν ανελέητα, προκειμένου να πάρει το μάθημά του και να μην το ξανακάνει.

Οι ατρόμητες -Νεαρός παρενόχλησε κορίτσια και εκείνα τον πλάκωσαν στον ξύλο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι ατρόμητες -Νεαρός παρενόχλησε κορίτσια και εκείνα τον πλάκωσαν στον ξύλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι ατρόμητες -Νεαρός παρενόχλησε κορίτσια και εκείνα τον πλάκωσαν στον ξύλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το «θύμα», ύστερα από το συμβάν, στράφηκε σε τοπικό δικαστήριο, αφού θεώρησε την απόφαση της αστυνομικού να δώσει το πράσινο φως στον δημόσιο εξευτελισμό του, ως παράχρηση εξουσίας και τότε ήταν που δέχθηκε και δεύτερο πλήγμα. Το δικαστήριο όχι μόνο δεν τον δικαίωσε, αλλά και συμφώνησε με την αστυνομικό και επικρότησε την πράξη της και τον επιβεβαίωσε ότι ήταν και τυχερός, που την γλίτωσε με λίγα χτυπήματα, καθώς οι δικαστές θα του φέρονταν πολύ πιο σκληρά. Ο δικαστής μάλιστα συμπλήρωσε ότι, του άξιζε το δημόσιο ξυλοκόπημα, καθώς κι εκείνος προηγουμένως εξευτέλισε δημοσίως με την πράξη του, τα νεαρά κορίτσια.

Οι γυναίκες στην Ινδία πέφτουν πολύ συχνά, όχι μόνο θύματα λεκτικής παρενόχλησης, αλλά και θύματα βιασμού, ακόμα και δολοφονιών, γεγονός που έχει κάνει τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές, πολύ πιο αυστηρές απέναντι σε παρόμοια περιστατικά. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα, νεαρής κοπέλας που ξυλοκοπήθηκε, βιάστηκε και τελικά πέθανε, από άνδρες, μέσα σε λεωφορείο, περίπου πριν από ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ