Κινηματογραφική ταινία γίνεται ο χωρισμός Ολάντ-Τριερβελέρ - iefimerida.gr

Κινηματογραφική ταινία γίνεται ο χωρισμός Ολάντ-Τριερβελέρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις κινηματογραφικές αίθουσες θα μεταφερθεί το μπεστ-σέλερ της Βαλερί Τριερβελέρ, «Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή» στο οποίο η δημοσιογράφος περιγράφει τον έρωτα και τον χωρισμό της από τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Την αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός και παραγωγός, Σαϊντά Ζαουάντ. «Η Romarin films, η εταιρεία παραγωγών, σε συμφωνία με τη Βαλερί, προχωρά στην κινηματογραφική προσαρμογή του μπεστ-σέλερ και εξετάζει το ενδεχόμενο συμπαραγωγής με γαλλικές και διεθνείς εταιρείες» δήλωσε στο περιοδικό Gala.

Μάλιστα η Ζαουάντ, που είναι και στενή φίλη της Τριερβελέρ, υποστηρίζε πως «με το 'Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή' η Βαλερί ενσαρκώνει τον αγώνα μιας γυναίκας που φωνάζει την αλήθεια της».
Υποσχέθηκε ότι «δεν ετοιμάζει μια ταινία αντιπαράθεσης" αλλά ότι θέλει απλώς "να αφηγηθεί τον αγώνα μιας ερωτευμένης γυναίκας, ακόμη και αν η ιστορία είναι ασυνήθιστη επειδή ο άνδρας που αγαπάει είναι πρόεδρος».

Το βιβλίο της Τριερβελέρ κυκλοφόρησε στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει πουλήσει περισσότερα από 730.000 αντίτυπα, κάνοντας πλουσιότερη τη συγγραφέα του κατά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ