Μέσι και Λουίς Ενρίκε: Προβληματική σχέση στην Μπαρτσελόνα και... σενάρια αποχώρησης - iefimerida.gr

Μέσι και Λουίς Ενρίκε: Προβληματική σχέση στην Μπαρτσελόνα και... σενάρια αποχώρησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιονέλ Μέσι στο ματς με την Σοσιεδάδ δεν ξεκίνησε βασικός. Αυτό από μόνο του είναι είδηση.

Σήμερα ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα. Νέα είδηση, με την ομάδα να τονίζει ότι είχε γαστρεντερίτιδα. Ο Μέσι φαίνεται ότι έχει περισσότερο... πρόβλημα με τον Λουίς Ενρίκε παρά γαστρεντερίτιδα. Ο προπονητής της Μπάρτσα δέχεται κατηγορίες από παίκτες εντός των αποδυτηρίων ότι είναι αυταρχικός. Εντός αυτής της «ομάδας» και ο Μέσι.

Το 2015 ξεκίνησε προβληματικά, με ένταση ανάμεσα τους σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να μένει εκτός ενδεκάδας ο Μέσι και τελικά η ομάδα να χάνει. Υπάρχουν σενάρια ήδη που θεωρούν ότι ο Λουίς Ενρίκε φεύγει, για να αντικατασταθεί από άνθρωπο που θα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα αποδυτήρια. Σκοπός η ανάκαμψη της ομάδας για να μην χαθεί δεύτερο σερί πρωτάθλημα και και να προχωρήσει η ομάδα στο Champions League.

Αν δεν γίνει όμως, δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία χρονιά του Μέσι στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Ηδη Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι... σέρνουν χορό εκατομμυρίων για να τον κάνουν δικό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ