Προεκλογική εκστρατεία στην αγροτική Ελλάδα με τρία βανάκια ξεκίνησε το Ποτάμι - iefimerida.gr

Προεκλογική εκστρατεία στην αγροτική Ελλάδα με τρία βανάκια ξεκίνησε το Ποτάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχισε σήμερα το Ποτάμι την προεκλογική εκστρατεία του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, με τρία βανάκια που τα γέμισαν στελέχη του κόμματος.

Μάλιστα, συμμετέχουν στην εκστρατεία και εθελοντές και όλοι μαζί θα μεταφέρουν το πολιτικό μήνυμα σε όλη την χώρα. Η πρώτη αποστολή είχε αφετηρία σήμερα την Κόρινθο και επόμενους σταθμούς το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, το Αίγιο και το Μεσολόγγι, ενώ τις επόμενες μέρες μέχρι την Πέμπτη, βασικοί προορισμοί θα είναι το Αγρίνιο, η Αμφιλοχία, η Πρέβεζα, η Ναύπακτος και το Γαλαξίδι. Ειδικότερα την Πέμπτη, τελευταία ημέρα της πρώτης εξόρμησης πριν επιστρέψει στην Αθήνα, θα περάσει από την Ιτέα την Αράχωβα, τη Λειβαδιά και τη Θήβα.

Το βασικό μήνυμα του Ποταμιού, όπως επισημαίνουν οι βασικοί συντελεστές, είναι η σημασία της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας μέσα από συνεννόηση και συνεργασία με τους παραγωγούς και τους αγρότες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ