10 σελέμπριτις με πόδια που κολάζουν -Δίμετρα, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας [εικόνες] - iefimerida.gr

10 σελέμπριτις με πόδια που κολάζουν -Δίμετρα, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο αντρικός πληθυσμός διχάζεται μεταξύ οπισθίων και στήθους όσον αφορά το σημείο του σώματος που προτιμά σε μια γυναίκα, εμείς δίνουμε τη μεγαλύτερη σημασία στα πόδια μας. Από αυτά, άλλωστε, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το ύψος μας, ο τρόπος που περπατάμε και βέβαια τα ρούχα που μπορούμε να φορέσουμε.

Στον πλανήτη των celebrities, ένα ζευγάρι ωραίων ποδιών, για να το πούμε απλά, μπορεί να στηρίξει μια ολόκληρη καριέρα. Καλογυμνασμένα, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, αρμονικά μαυρισμένα και γυαλιστερά λες και ο ήλιος λάμπει μόνο για αυτά, μοιάζουν να φτιάχτηκαν πρώτα για να τα θαυμάζουμε και μετά για τους σκοπούς που εξυπηρετούν.

Το joytv.gr εφτιαξε ένα top10 με τα 10 ωραιότερα πόδια των stars, υποκειμενικό ως ένα βαθμό, αλλά αρκετά δίκαιο. Από τη Gwyneth Paltrow λοιπόν μέχρι τη Jennifer Lopez και τη Heidi Klum, αυτές είναι οι διάσημες που μας κάνουν να τις κοιτάμε από κάτω προς τα πάνω. Δείτε τις όλες στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πόδια σελέμπτριτις σταρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ