Κόλλησαν στις ισοπαλίες - Κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι - iefimerida.gr

Κόλλησαν στις ισοπαλίες - Κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ισοπαλία έμειναν οι δύο απογευματινές αναμετρήσεις της Super League. Λεβαδειακός και Εργοτέλης κόλλησαν στο 1-1 από το 10ο λεπτό ενώ η Καλλονή έφυγε με το 0-0 από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Λεβαδειακός-Εργοτέλης 1-1
Λεβαδειακός και Εργοτέλης έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με πλασέ του Σοτέλο από πλάγια θέση όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Γιουσούφ.

Συνθέσεις
Λεβαδειακός: Σηφάκης, Σκέμπης, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σοτέλο, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ, Κονέ.
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Φιντέλεφ, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Χαντί, Καζναφέρης, Ρέντζας, Γιουσούφ, Στογιάνοβιτς

Ατρόμητος-Καλλονή 0-0
Σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του, μένοντας στο 0-0 με την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στα μισά του δευτέρου μέρους με τον Μπρίτο.

Συνθέσεις
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ουμπιδες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Καλλονή:Χογκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Χωριανόπουλος, Κεϊτά, Μίνγκας, Μπαρέρα, Χουάνμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ