Η μυστηριώδης ασθένεια της Λίντσεϊ Λόχαν -Τι συμβαίνει με την ηθοποιό - iefimerida.gr

Η μυστηριώδης ασθένεια της Λίντσεϊ Λόχαν -Τι συμβαίνει με την ηθοποιό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περιπέτειες έχει μπει αρκετές φορές, μόνο που το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα η Λίντσεϊ Λόχαν αφορά την υγεία της.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι κόλλησε τον ιό chikungunya, ενώ έκανε διακοπές στη Γαλλική Πολυνησία. «Δεν θα επιτρέψω σε έναν ιό να επηρεάσει τις διακοπές μου», έγραψε στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με φίλους.

Ο συγκεκριμένος ιός συχνά συγκρίνεται με το δάγκειο πυρετό, ενώ μεταδίδεται από τσίμπημα κουνουπιού. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, κόπωση, εξανθήματα και εξουθενωτικό πόνο στις αρθρώσεις.

Δεν υπάρχει θεραπεία για αυτό τον ιό, ενώ ο πόνος μπορεί να κρατήσει ακόμη και ημέρες. Αν και ο chikungunya είναι γνωστός στους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες, ξαφνικά παρατηρήθηκε έξαρσή του από πέρυσι, με πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους να ασθενούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ασθένεια Ίος Λίντσεϊ Λόχαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ