Δύσκολη νίκη για ΠΑΟΚ, 3-2 στην Τούμπα τον Πανιώνιο - iefimerida.gr

Δύσκολη νίκη για ΠΑΟΚ, 3-2 στην Τούμπα τον Πανιώνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη με άγχος απέναντι στον Πανιώνιο. Σημαντικές οι διαιτητικές αποφάσεις στο τελικό 3-2 υπέρ του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Πανιώνιος αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και μόλις στο 2ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γιάννου να πλασάρει υπέροχα τον Ιτάνζ έπειτα από ασίστ του Ιμπαγάσα. Στο 8΄ο Βίτορ ισοφάρισε μετά από στημένη φάση όμως δύο λεπτά μετά, ο διαιτητής Βοσκάκης είδε πέναλτι σε πέσιμο του Κολοβού. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Πανιώνιο. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ξανά. Στο 30' ο Ρατς εκτέλεσε ξανά ένα φάουλ, ο Μαντούρο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα των Νεοσμυρνιωτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με τον Ιτάνζ να πραγματοποιεί ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις. Τελικά στο 70' ο Παπαδόπουλος δέχθηκε ένα μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε ξανά πέναλτι με τον Αθανασιάδη να σκοράρει και να χαρίζει τρεις πολύτιμους βαθμούς στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Πανιώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ