Τέλος στις φήμες βάζει ο Παναθηναϊκός - Δεν πωλείται ο Καρέλης - iefimerida.gr

Τέλος στις φήμες βάζει ο Παναθηναϊκός - Δεν πωλείται ο Καρέλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μεταγραφικά σενάρια στον Παναθηναϊκό δεν αφορούν μόνο τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους πράσινους αλλά και αυτούς που ανήκουν ήδη στην ομάδα. Το επόμενο καυτό όνομα με τους πολλούς «μνηστήρες» μετά τον Μάρκους Μπεργκ, φαίνεται πως είναι ο Νίκος Καρέλης όμως από το τριφύλλι ξεκαθαρίζουν ότι δεν πωλείται.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα που θέλουν την Τορίνο έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκ. ευρώ για την απόκτησή του όλο και πληθαίνουν όμως από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι ο Καρέλης δεν πωλείται και πως αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Το ίδιο είχε συμβεί και στην περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ ενώ οι πράσινοι δεν σταματούν να υπενθυμίζουν ότι χτίζουν μια ομάδα για το μέλλον και για το λόγο αυτό δεν είναι υπάρχει η διάθεση ξεπουλήματος των ποδοσφαιριστών που αποτελούν λύσεις πρώτης γραμμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός νικος καρελης Τορίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ