Τάσεις φυγής Λεμπρόν Τζέιμς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Τάσεις φυγής Λεμπρόν Τζέιμς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στους Κλίβελαντ Καβαλίερς τις τελευταίες ώρες με αφορμή τα λεγόμενα του Λεμπρόν Τζέιμς που τον έφεραν κοντά στην πόρτα της εξόδου λίγους μήνες μετά την επιστροφή του.

Οι κακές εμφανίσεις των «Καβς» σε συνδυασμό με τη δική του προσπάθεια να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας οδήγησαν τον τέσσερις φορές MVP να εξομολογηθεί στον Ντουέιν Ουέιντ πως η αποχώρησή του είναι πιθανή.

«Όπως σου έχω πει, αν δεν είμαστε καλύτεροι αυτή τη σεζόν θα ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και θα κάνουμε μερικά μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα, εντάξει;», είπε ο Λεμπρόν στον πρώην συμπαίκτη του στους Χιτς. Η παραπάνω συζήτηση μεταξύ των δύο παικτών έγινε στην... χριστουγεννιάτικη επίσκεψη των Καβαλίερς στο Μαϊάμι για το παιχνίδι της regular season.

Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, αυτές οι δηλώσεις, οι οποίες υπάρχουν και σε βίντεο-ντοκουμέντο, έφεραν αναστάτωση στους φίλους των Καβαλίερς. Μετά το «I am coming home» του καλοκαιριού, ο ίδιος ο Τζέιμς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και άπαντες στο Κλίβελαντ κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα!

Φυσικά, ο «King James» έδωσε δημόσια τη δική του εκδοχή, εξηγώντας τι εννοούσε σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τα πλήθη!

«Έχω δει το βίντεο, όπως το έχετε δει και εσείς. Δεν ξέρω ακριβώς τι να πω, ούτε από που να ξεκινήσω. Γνωρίζω πως είπα "Θα είμαστε ξανά μαζί και θα κάνουμε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα" αλλά αυτό δεν είχε καμία σχέση με το μπάσκετ. Εννοώ πως αν ήθελα να του πω κάτι τέτοιο, θα το έκανα το προηγούμενο βράδυ. Δεν είμαι ηλίθιος. Ξέρω ότι δεν πήγα σε κολέγιο, αλλά ηλίθιος δεν είμαι. Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο τα Χριστούγεννα με εκατοντάδες κάμερες γύρω μας. Θα του το είχα πει το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι του. Αλλά πρόκειται για εμένα, το καταλαβαίνω.

Όσα όμως του είπα δεν είχαν σχέση με μπάσκετ. Πρόκειται για μερικά λόγια που αφορούν πράγματα που θέλουμε να κάνουμε έξω από το χώρο. Ξέρετε πως η φιλία μας είναι πιο πάνω από το άθλημα. Οπότε να ξέρετε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν μπορούσαν να είναι μεγαλύτερα και καλύτερα. Ακόμα και αν ήμουν ξανά μαζί του. Αλλά τέλος πάντων. Όλο αυτό είναι μια τρέλα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ