Μάνα βίασε το 10 μηνών αγοράκι της και το τράβηξε σε βίντεο! - iefimerida.gr

Μάνα βίασε το 10 μηνών αγοράκι της και το τράβηξε σε βίντεο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορείται για τον βιασμό του μόλις 10 μηνών γιου της, κατηγορείται μια γυναίκα στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Μάλιστα σύμφωνα με το Soociated Press η 24χρονη Ashley Jessup ( Άσλεϊ Τζίζαπ ) όχι μόνο βίασε τον γιο της, αλλά βιντεοσκόπησε την αποτρόπαιη πράξη της και έστειλε το βίντεο στον φίλο της στο Μίσιγκαν.

Η Άσλεϊ Τζίζαπ που συνελήφθη στις 31 Αυγούστου στην πόλη στην οποία κατοικούσε (το Dublin κοντά στο Columbus) βρέθηκε σήμερα ένοχη από δικαστήριο της πολιτείας του Οχάιο για βιασμό, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και χρήση σεξουαλικού υλικού ανήλικου και κρίθηκε προφυλακιστέα με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Huffington Post η Ashley αντάλλασσε για μεγάλο διάστημα σεξουαλικά βίντεο με τον φίλο της και μετά από δική του παραίνεση γύρισε το βίντεο με τον βιασμό του γιου της. Μία πρώην φίλη όμως του συντρόφου της Ashley είδε το βίντεο και επικοινώνησε με την αστυνομία η οποία προχώρησε σε συλλήψεις και κατασχέσεις των υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων τόσο της Ashley όσο και του φίλου της

Αυτή τη στιγμή το ανήλικο παιδί βρίσκεται στα χέρια της μητέρας της Ashley η οποία δηλώνει πως νιώθει εξευτελισμένη από τις αποτρόπαιες πράξεις της κόρης της, όμως ο πατέρας του παιδιού ο 19χρονος Jonathon Vasquez διεκδικεί να πάρει τώρα την κηδεμονία του παιδιού του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ