Ισπανός υπουργός κατά Ελλάδας: Οταν πάτε στην κάλπη θυμηθείτε ότι σας δώσαμε 210 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Ισπανός υπουργός κατά Ελλάδας: Οταν πάτε στην κάλπη θυμηθείτε ότι σας δώσαμε 210 δισ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να τηρήσει τις δεσμεύσεις της καλεί την Ελλάδα ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίντος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του.

Ο Ισπανός υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της όχι μόνο επειδή το επιβάλει η τρόικα, αλλά επειδή είναι καλό για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας».

«Η Ελλάδα έλαβε 210 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ευρωζώνη, από τα οποία τα 26 δισεκ. από την Ισπανία, η οποία αντιμετώπιζε επίσης οικονομική κρίση και αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από την ΕΕ» επισήμανε ο ντε Γκίντος και πρόσθεσε ότι με τα χρήματα αυτά η Ελλάδα μπόρεσε «να πληρώσει τους γιατρούς, τους αστυνομικούς, τους συνταξιούχους χάρη σε αυτή την αλληλεγγύη».

«Είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός όταν ψηφίσει στις 25 Ιανουαρίου θα το κάνει» σημείωσε με νόημα ο Ισπανός υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ