Γκιρτζίκης για πρόεδρος της ΕΠΟ - Παίζει και το όνομα του Γκαγκάτση - iefimerida.gr

Γκιρτζίκης για πρόεδρος της ΕΠΟ - Παίζει και το όνομα του Γκαγκάτση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο είναι τα ονόματα που παίζουν για την ώρα στη διαδοχή του Γιωργου Σαρρή στην προεδρία της ΕΠΟ. Πρώτο φαβορί εμφανίζεται αυτό του Γιώργου Γκιρτζίκη ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υποψηφιότητα αναμένεται να βάλει και ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ και προέρχεται από το περιβάλλον του Γιώργου Σαρρή, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία. Ήταν μάλιστα από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του πρώην προέδρου από το 2012 οπότε και ανέλαβε την ισχυρή θέση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Το δεύτερο όνομα που παίζει είναι αυτό του Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με αρκετές Ενώσεις προκειμένου να διαπιστώσει τι κλίμα υπάρχει.

Οι εκλογές για την προεδρία της ΕΠΟ πάντως δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου. Η αρχική ημερομηνία που είχε δοθεί ήταν στις 24 Ιανουαρίου ωστόσο αποφασίστηκε η έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας για την εκλογή νέου προέδρου ΔΣ/ΕΠΟεκλογή να διεξαχθεί την Παρασκευή 23/1/2015 και ώρα 10:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Radisson Blue Park.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιωργος γκιρτζίκης ΕΠΟ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ