Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως επιβεβαιώνονται τελικά οι φόβοι για την τύχη της πτήσης QZ8501 της AirAsia που είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή, καθώς εντοπίστηκαν συντρίμμια να επιπλέουν στο νερό σε απόσταση 10 χλμ από το σημείο που χάθηκε η επικοινωνία με το αεροσκάφος. Μάλιστα κάποιοι μιλούν και για πιθανή σορό στο σημείο.

Συγκεκριμένα στη θάλασσα της Ιάβας στην Ινδονησία, στην περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της AirAsia που χάθηκε μεταξύ Ιάβας και Σιγκαπούρης με 162 επιβαίνοντες νωρίς το πρωί της Κυριακής, ανακοινώθηκε πως τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης εντόπισαν να επιπλέουν στο νερό 10 αντικείμενα.

Το πρωί της Τρίτης, τηλεοπτικά κανάλια της Ινδονησίας μετέδωσαν εικόνες αντικειμένων που εντοπίστηκαν στη θάλασσα και προέρχονται από το μοιράιο αεροσκάφος.

Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει, παραπέμποντας στην ινδονησιακή πλευρά, για αντικείμενο που μοιάζει με πόρτα και άλλα «λευκά και πορτοκαλί» αντικείμενα που μοιάζει με σωσίβια και φουσκωτή σκάλα έκτακτης ανάγκης.

Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Στα πλοία και τα αεροσκάφη Ινδονησίας, Μαλαισίας, Αυστραλίας (με ένα ερευνητικό αεροσκάφος) και Ταϊλάνδης που συμμετέχουν στην έρευνα προστίθενται το αμερικανικό αντιτορπιλικό Σαμψών και μία κινεζική φρεγάτα.

Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Πάντως ο εντοπισμός των σωστικών μέσων αφήνει ζωντανές κάποιες ελπίδες πως μπορεί να υπάρχουν επιζώντες από τη μοιραία πτήση.

Βρέθηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της AirAsia [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ