Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετ' εμποδίων πραγματοποιούνται και σήμερα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ), λόγω της έλλειψης προσωπικού, όπως ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι, μετά την απόφαση της διοίκησης της εταιρίας να προχωρήσει στη μετάταξη 144 εργαζομένων, σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.

H συχνότητα των δρομολογίων του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου φτάνει τα 20 λεπτά για το τμήμα Ομόνοια-Κηφισιά, ενώ για τη διαδρομή Ομόνοια-Πειραιάς η αναμονή είναι αισθητά μεγαλύτερη και φτάνει τα 30 λεπτά, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ουρές και μεγάλος συνωστισμός στους συρμούς.

Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο λόγω και της απεργίας των ιδιοκτητών ταξί, σήμερα και αύριο, γεγονός που έχει στρέψει το επιβατικό κοινό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για τις μετακινήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι η μετάταξη των υπαλλήλων από τον ΗΣΑΠ, χωρίς προηγουμένως να έχει διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του συγκεκριμένου μέσου σταθερής τροχιάς, ανάγκασε τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση να ζητήσει την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) Γιάννη Σπυράκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ