Ενας χρόνος από το τραγικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ - Χρειάζεται ακόμη μεγάλη μάχη, λέει η μάνατζέρ του - iefimerida.gr

Ενας χρόνος από το τραγικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ - Χρειάζεται ακόμη μεγάλη μάχη, λέει η μάνατζέρ του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας χρόνος πέρασε από το μεσημέρι της 29ης Δεκεμβρίου του 2013, όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ, κάνοντας το αγαπημένο του σκι, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στη Μεριμπέλ των Γαλλικών Άλπεων.

Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 κέρδισε τη μάχη με τον θάνατο, εξακολουθεί όμως να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την κίνηση και την ομιλία. Έπειτα από 365 ημέρες, ο Σουμάχερ δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του και όπως επεσήμανε η μάνατζέρ του Σαμπίνε Κεμ, η μάχη έχει ακόμη αρκετό δρόμο για τον Γερμανό, ο οποίος δεν σταματά να δουλεύει και να προσπαθεί καθημερινά.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βγήκε από το κώμα τον Ιούνιο και τον περασμένο Σεπτέμβριο μεταφέρθηκε στο σπίτι του, εκεί όπου είχε στηθεί ουσιαστικά μια τελευταίας τεχνολογίας κλινική, στην οποία και εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη. Ο Σουμάχερ έχει αρχίσει και αναγνωρίζει πλέον τους ανθρώπους γύρω του, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να κουνηθεί, με τις προσπάθειες όμως που καταβάλλει να αφήνουν τα περιθώρια στους ανθρώπους του να αισιοδοξούν ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίκαελ Σουμάχερ Φόρμουλα 1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ