Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Τόμας Ροζίτσκι - iefimerida.gr

Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Τόμας Ροζίτσκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μάχη του για τηνα απόκτηση του Τόμας Ροζίτσκι θα δώσει ο Ολυμπιακός καθώς από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή όχι όμως και τα περί συμφωνίας που κυκλοφόρησαν αργά χθες το βράδυ.

Ο Τσέχος μέσος έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ και αυτό το γεγονός έδωσε αυτόματα το έναυσμα για να ξεκινήσει η φημολογία περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο από την ΠΑΕ τόνιζαν χαρακτηριστικά ότι τα όσα αναφέρει ο τσεχικός Τύπος για ολοκληρωμένο deal είναι για τα παραμύθια αλλά επιβεβαίωναν το ενδιαφέρον και την προσπάθεια απόκτησης του 36χρονου άσου.

Πριν φυσικά από τους ερυθρόλευκους το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας είχε επιβεβαιώσει και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πάβελ Πάσκα, ο οποίος όμως ανέφερε ότι δεν θα γίνει καμία κίνηση πριν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τον παίκτη ο Αρσέν Βενγκέρ τις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τομας ροζιτσκι Άρσεναλ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ