«Συναγερμός» στα κόμματα για το Norman Atlantic - iefimerida.gr

«Συναγερμός» στα κόμματα για το Norman Atlantic

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πολιτικός κόσμος τις εξελίξεις, με αφορμή το τραγικό περιστατικό και τη φωτιά που ξέσπασε στο πλοίο Norman Atlantic στο οποίο επέβαιναν 478 άνθρωποι.

Άμεση ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς από νωρίς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κκ Θοδωρής Δρίτσας και Νίκος Συρμαλένιος βρίσκονται στο θάλαμο επιχειρήσεων και ενημερώνονται από τον υπουργό για την πορεία της επιχείρησης διάσωσης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος μετέβη στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΥΕΝ όπου παρέμεινε περίπου δύο ώρες μέχρι και την ανάληψη του συντονισμού της επιχείρησης διάσωσης από το ιταλικό κέντρο επιχειρήσεων.

Ενημερώθηκε για την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών του πλοίου «Νόρμαν Ατλάντικ» από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και τους αξιωματικούς που συντονίζουν το έργο της διάσωσης των επιβατών.Κατά την αναχώρησή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο οποίος έχει διατελέσει υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής δεν έκανε δηλώσεις και ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι αρμόδιοι είναι οι υπεύθυνοι αξιωματικοί που διαχειρίζονται την υπόθεση.

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επικοινώνησε με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ενημερώθηκε για την επιχείρηση διάσωσης, με τον κ. Κουβέλη να εκφράζει τη συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους επιβάτες του φλεγόμενου πλοίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Norman Atlantic κόμματα ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ