Reuters: Εκκληση Σαμαρά στους βουλευτές να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές - iefimerida.gr

Reuters: Εκκληση Σαμαρά στους βουλευτές να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Έλληνας πρωθυπουργός προειδοποίησε τους βουλευτές το Σάββατο, για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημειώνει το Reuters, κάνοντας αναφορά στη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους βουλευτές σήμερα να αποτρέψουν την αβεβαιότητα των πρόωρων εκλογών διασφαλίζοντας την εκλογή του Προέδρου στην τελευταία κρίσιμη ψηφοφορία, μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Το Reuters τονίζει πως όπως ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς, είναι σίγουρος για την νίκη, αν οι Έλληνες πάνε σε πρόωρες εκλογές. «ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την πεποίθηση του πως "τις εκλογές θα τις κερδίσουμε, το αισθάνομαι"» γράφει το Reuters.

Ο Σαμαράς ανέφερε ότι οι γενικές εκλογές, που θα γίνουν αν δεν εκλεγεί νέος ΠτΔ, είναι κατά του εθνικού συμφέροντος, σημειώνεται στο ρεπορτάζ του πρακτορείου. «Έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω τα πάντα για να διασφαλίσω την εκλογή Προέδρου και να αποτρέψω τις πρόωρες εκλογές», δήλωσε, όπως αναφέρει το Reuters.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ