Παππάς: Ιστορική αλλαγή, όχι μια πολιτική παρένθεση - iefimerida.gr

Παππάς: Ιστορική αλλαγή, όχι μια πολιτική παρένθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η χώρα είναι μπροστά σε μια αλλαγή ιστορικών διαστάσεων. Όχι μπροστά σε μια απλή εναλλαγή κομμάτων στη διακυβέρνηση. Είναι μπροστά σε ένα νέο ιστορικό κεφάλαιο, όχι μπροστά σε πολιτική παρένθεση» επισημαίνει μεταξύ άλλων σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Ο εξ' απορρήτων συνεργάτης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι "το μνημονιακό πρόγραμμα καταρρέει" και προσθέτει ότι "κανένα κόμμα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης δεν συναινεί στην εφαρμογή τής, φανερής πια, ατζέντας των προαπαιτούμενων". «Σε αυτές τις εκλογές θα κερδίσει όχι απλώς ένα κόμμα. Αλλά μια πλατιά πολιτική, κοινωνική και εκλογική συμμαχία με ισχυρό προγραμματικό υπόβαθρο και κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ