Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.


Κριός
Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, γάμοι αλλά και χωρισμοί δεν αποκλείονται ανάλογα την περίπτωση. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε σταθερή σχέση θα πρέπει να είσαστε τυπικοί και να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε στο ταίρι σας. Στον ερωτικό τομέα οι τάσεις είναι αντιφατικές.

Ταύρος
Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες. Κινηθείτε με γνώμονα το ρεαλισμό θέτοντας εφικτούς στόχους και μη βιάζεστε να δρέψετε καρπούς. Να είστε όμως προσεκτικοί, μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες για αυτό θα πρέπει να κάνετε πολλές υποχωρήσεις μέχρι να ισορροπήσουν ξανά τα πράγματα.

Δίδυμοι
Διανύετε μια καλή περίοδο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη, αφού ο Άρης θα είναι στο ζώδιο σας, γι΄ αυτό φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Οι δεσμευμένοι αρκεστείτε στην σχέση σας για να περάσετε καλά και να μην μπείτε στον πειρασμό για παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν τελικά. Όσοι από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση και έχει αντέξει τις δοκιμασίες των δυο τελευταίων ετών θα έχετε υποστήριξη από το ταίρι σας και αυξημένη συντροφικότητα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Καρκίνος
Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας χαροποιήσουν πολύ, φίλοι μου. Πρέπει να βάλλετε ένα τέλος σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας εμποδίζει για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας.

Λέων
Αισθηματικά, θα είστε σε πλεονεκτική θέση, γιατί θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας. Εσείς που είστε μόνοι θα θελήσετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας πιο σταθερό αλλά θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε …. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα. Όσοι από εσάς έχετε λόγους να υπογράψετε ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά θέματα, αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Παρθένος
Ένα διάστημα προετοιμασίας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την περίοδο για τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι στο χαρακτήρα σας, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχόληση αυτή την περίοδο και το ευχάριστο είναι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έχετε τις ευκαιρίες να ζήσετε σύντομες περιπέτειες και να γευτείτε τον έρωτα. Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε τώρα που ευνοείστε προκειμένου να κάνετε επαφές, δημόσιες σχέσεις, νέες συμφωνίες ή να ρυθμίσετε καταστάσεις που εκκρεμούν.

Ζυγός
Θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο στη ζωή σας για να καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι ρυθμοί στη δουλειά σας απαιτούν μεγάλη ταχύτητα ξανά. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Σκορπιός
Δεν είστε από τους ανθρώπους που αποποιείστε τις ευθύνες και ότι αναλαμβάνετε πάντα το φέρνετε σε πέρας. Η σχέση σας με το χρήμα είναι κάπως ιδιόρρυθμη, αφού από τη μια το σκορπάτε και από την άλλη το κάνετε το πιο σημαντικό θέμα της ζωής σας. Οι αστρολογικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν λίαν συντόμως θα σας ευνοήσουν στον επαγγελματικό τομέα περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στην συναισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να οδηγήστε σε ριζικές αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις, κατά βάση θετικές.

Τοξότης
Προσέξτε όμως το ρίσκο και εξετάστε καλά τα δεδομένα γιατί υπάρχει μια τάση, η κρίση σας να είναι θολή και παραπλανητική. Εσείς που είσαστε μόνοι, θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες και στο χέρι σας είναι να ξεκινήσετε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό. Μην πάρετε όμως πρωτοβουλίες για αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αυτήν την περίοδο γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό. Οι υποχρεώσεις που έχετε στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην προσωπική ζωή. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες.

Αιγόκερως
Αισθηματικά, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Εσείς που είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες προς το τέλος της βδομάδας. Μη ασχοληθείτε με προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος καλύτερα. Όσοι από εσάς έχετε αφήσει εκκρεμότητες για να υπογράψετε συμβόλαια, κινηθείτε σύντομα για να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της περιόδου. Στα οικονομικά σας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αναζητήσετε χρηματοδότες για την επέκταση της επιχείρηση σας και υπάρχει πιθανότητα να τους βρείτε προς το τέλος της βδομάδας.

Υδροχόος
Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας, θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Ο έρωτας και το συναίσθημα για εσάς είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για αυτό μην απομακρύνεστε από το σύντροφό σας. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Προωθείστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις αυτήν την περίοδο που θα είναι για εσάς πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Το επίπεδο των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων θα σημειώσει άνοδο, καθώς έχετε πάρει πια τις αποφάσεις σας και ξέρετε πως να κινηθείτε.

Ιχθείς
Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να σας αποπροσανατολίσουν. Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Δώστε περισσότερο βάρος στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες. Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Πηγή: zodia123.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις άστρα προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ