Γιατί η Αντζελίνα Τζολί αποστεώθηκε [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Αντζελίνα Τζολί αποστεώθηκε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως σκηνοθέτης, η Αντζελίνα Τζολί είναι πολύ αφοσιωμένη στη δουλειά και τους συναδέλφους της, τόσο που έχασε αρκετό βάρος στα γυρίσματα του Unbroken, αφού, όπως αποκαλύπτουν οι ηθοποιοί της, δεν έτρωγε τίποτα.

Οπως εξηγεί ο Ιάπωνας ηθοποιός Μιγιάβι, που συμμετέχει στην ταινία, ο λόγος που η Τζολί δεν έτρωγε ήταν για να υποστηρίξει τους ηθοποιούς που ήταν σε αυστηρή δίαιτα. Μιλώντας στο RadioTimes.com, ο Μιγιάβι εξήγησε ότι οι ηθοποιοί που παίζουν τους αιχμαλώτους έπρεπε να χάσουν πολύ βάρος για να αντανακλούν τις σκληρές συνθήκες ζωής στην αιχμαλωσία.

Αντίστοιχα, η Αντζελίνα Τζολί τους υποστήριζε πολύ και δεν έτρωγε ποτέ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Τζακ Ο' Κόνελ: «Σέβομαι τον επαγγελματισμό της και την συμπεριφορά της. Είναι τόσο δοσμένη σε αυτό που κάνει και παθιασμένη με αυτό. Η συμπεριφορά της αποτέλεσε κίνητρο για όλους μας».

Μάλιστα, ο ηθοποιός επισημαίνει ότι η Τζολί δοκίμαζε η ίδια όλα τα δύσκολα πράγματα που έβαζε τους ηθοποιούς να κάνουν, πριν τα κάνουν. Μάλιστα, σε μία σκηνή πέρασε ώρες κρατώνας μία πολύ βαριά σανίδα πάνω από το κεφάλι της για να δει αν είναι ανθρωπίνως εφικτό να το ζητήσει από τους ηθοποιούς της.

Γιατί η Αντζελίνα Τζολί αποστεώθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γιατί η Αντζελίνα Τζολί αποστεώθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γιατί η Αντζελίνα Τζολί αποστεώθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Γιατί η Αντζελίνα Τζολί αποστεώθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ