Δεν βιάζεται η ΑΕΚ για Κατσουράνη – Προτεραιότητα η ξένη αγορά - iefimerida.gr

Δεν βιάζεται η ΑΕΚ για Κατσουράνη – Προτεραιότητα η ξένη αγορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι το κεντρικό πρόσωπο της μεταγραφικής επικαιρότητας της ΑΕΚ.

Ενα παιδί που ήρθε από την Πάτρα το 2002, έφυγε το 2006 φέρνοντας στα άδεια ταμεία της ΑΕΚ περίπου 2,5 εκατ.ευρώ από την Μπενφίκα. Η επιστροφή του στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό και την περιβόητη ρήτρα που δεν ήθελαν οι «πράσινοι» να πληρώσουν περιέπλεξε τα πράγματα, αν και ο Κατσούρ πάντα δήλωνε ΑΕΚ και σεβόταν ότι τον έκανε... ποδοσφαιριστή επιπέδου. Ακόμη και ως παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ έκανε πάντα δηλώσεις ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Ενωση. Και αυτό λέει πολλά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μια κουβέντα με τον μάνατζερ του παίκτη Νίκο Λυμπερόπουλο. Εν ολίγοις φαινόταν ότι υπάρχει... πεδίο συμφωνίας. Ωστόσο, κάτι οι αποδοκιμασίες της περασμένης Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ από μερίδα οπαδών, κάτι οι... δεύτερες σκέψεις από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και το σκηνικό αλλάζει άρδην πια.

Ο Κατσουράνης θα περιμένει μέχρι τέλους την ΑΕΚ έστω και για συμβόλαιο 5-6 μηνών, με τα «τυπικά» χρήματα. Η Ενωση δεν βιάζεται, θέλει να περιμένει και υπάρχει εντολή για προτεραιότητα στην ξένη αγορά. Ωστόσο, το όνομα του έμπειρου 36χρονου και πρώην αρχηγού της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας κάθε μέρα ακούγεται στα Σπάτα, ειδικά από την στιγμή που ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας έχει εισηγηθεί την απόκτηση του και περιμένει.

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Αρης Βασιλόπουλος... στοχοποιεί τον Μελισσανίδη, ότι τον... στοχοποιεί στον κόσμο. Και το συμπέρασμα είναι ότι ο Δήμος θα σταθεί μέχρι τέλους απέναντι στην ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου. Ένα εμπόδιο που η ΑΕΚ αν δεν ξεπεράσει δεν θα δει ποτέ να «σηκώνεται» η «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ