Φώφη Γεννηματά vs Παπανδρέου: Δεν δικαιούσαι να διασπάσεις το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Φώφη Γεννηματά vs Παπανδρέου: Δεν δικαιούσαι να διασπάσεις το ΠΑΣΟΚ

SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά, μια από τους «δελφίνους» για την μετά-Βενιζέλο εποχή στο ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε το νέο ναυάγιο της συνάντησης του προέδρου του κόμματος με τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Κανείς δεν δικαιούται να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ» ήταν το μήνυμα της αναπληρώτριας υπουργού Αμυνας.

«Το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων αλλαγών και της κοινής μας πορείας, έχουμε υποχρέωση να το υπερασπιστούμε όλοι μαζί» πρόσθεσε και κατέληξε προτείνοντας: «Μέσα στους επόμενους μήνες, ανοιχτό συνέδριο ΠΑΣΟΚ, όπου θα συζητηθούν όλα. Μέχρι τότε ενότητα, συσπείρωση και αγώνας».

Μανιάτης: Αδιανόητη η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ

Στην ίδια γραμμή και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης: «Θεωρώ αδιανόητο ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο νυν και ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, οι δύο πολιτικοί ηγέτες που θυσιάστηκαν για να κρατήσουν όρθια την Ελλάδα, να μην κρατήσουν όρθιο και ενωμένο το ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Μανιάτης, πρότεινε επίσης μετά τις εκλογές, να διεξαχθεί «ένα μεγάλο Συνέδριο επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Παράταξης, της Κεντροαριστεράς, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της Οικολογίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, θα διαμορφώσουμε τους νέους όρους για την Ελλάδα μετά το μνημόνιο, την Ελλάδα της Δημιουργίας, της Προόδου, της Ευθύνης, του Πατριωτισμού». Καταλήγοντας τόνισε: «Η πολιτική παρακαταθήκη της Ιστορίας μας δεν μας επιτρέπει να κοιτάμε άλλο πίσω. Μόνο μπροστά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ