Στις 9 Μαΐου η παρουσίαση του νέου οικονομικού προγράμματος της ΝΔ - iefimerida.gr

Στις 9 Μαΐου η παρουσίαση του νέου οικονομικού προγράμματος της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 9 Μαίου, ημέρα της Ευρώπης, "κλείδωσε" τελικά η παρουσίαση του νέου οικονομικού προγράμματος της ΝΔ, το περίφημο Ζάππειο 2. Ο Αντώνης Σαμαράς εκμεταλλεύθηκε χθες την απεργία των δημοσιογράφων, κατέβηκε στην Συγγρού με κάζουαλ εμφάνιση και προήδρευσε σε σύσκεψη συνεργατών του, η οποία διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ώρες, με αντικείμενο τo οικονομικό πρόγραμμα.

Σε αυτήν μετείχαν οι αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομίας κ.κ.Μηταράκης και Σταικούρας, οι σύμβουλοι του Δημήτρης Σταμάτης, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μουρμούρας, και ο παλαιός φίλος του Θόδωρος Βάρδας.

Η παρουσίαση έγινε με διαφάνειες που προβάλλονταν από προτζέκτορα και από ό,τι φαίνεται το πρόγραμμα έκτασης 140 σελίδων είναι σχεδόν έτοιμο. Όπως λένε οι συντάκτες του είναι ένα «μίγμα ελπίδας και ρεαλισμού», καθώς προβλέπει δύσκολες και αντιδημοφιλείς μεταρρυθμίσεις τόσο στον τομέα της φορολογίας όσο και της αναμόρφωσης του κοινωνικού κράτους.

Στην αρχή της εβδομάδας ο Α.Σαμαράς θα προεδρεύσει εκ νέου σε σύσκεψη για την οριστικοποίηση του προγράμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ