Guardian: Θα «ανάψουν» τα τηλέφωνα και το παρασκήνιο μέσα στα Χριστούγεννα - iefimerida.gr

Guardian: Θα «ανάψουν» τα τηλέφωνα και το παρασκήνιο μέσα στα Χριστούγεννα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι ακριβώς θα συμβεί στο μεσοδιάστημα της δεύτερης με την τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή; Ό,τι ακριβώς μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Έντονα διαβούλια και από τις δύο «αντιμαχόμενες» πλευρές.

Ο Guardian, επικαλούμενος πληροφορίες του Reuters, αναφέρει πως μέσα στα Χριστούγεννα θα πρέπει να περιμένουμε να «ανάψουν» τα τηλέφωνα, οι συζητήσεις και το παρασκήνιο από την κυβερνητική πλευρά. Σε μια προσπάθεια να προσεγγιστούν κι άλλοι βουλευτές και να γείρουν προς το «ναι», ο Αντώνης Σαμαράς πρότεινε την περασμένη Κυριακή μια πλατφόρμα συναίνεσης, αλλά αυτή δεν απέφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα κατά τη δεύτερη ψηφοφορία.

Τη στιγμή που η Δημοκρατική Αριστερά και οι ΑΝΕΛ αρνήθηκαν την πρόσκληση, μένει να αποδεχθεί ο βαθμός συσπείρωσης και πειθαρχίας που μπορούν να επιβάλλουν προς τους βουλευτές τους, αναφέρει το άρθρο και σημειώνει πως πριν από την έναρξη της δεύτερης ψηφοφορίας μια βουλευτής της ΔΗΜΑΡ (Νίκη Φούντα) δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ