Απανωτές συλλήψεις για χρέη εκατομμυρίων προς το Δημόσιο - iefimerida.gr

Απανωτές συλλήψεις για χρέη εκατομμυρίων προς το Δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό και την σύλληψη οφειλετών του δημοσίου οι αστυναομικές αρχές συνέλαβαν 6 άτομα στην Βόρεια Ελλάδα.

Στην Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν 4 άτομα, μέλη της ίδιας οικογενείας, που επιχειρούν στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής. Πρόκειται για δύο άντρες 70 και 39 ετών και δύο γυναίκες 68 και 37 ετών με συνολικό χρέος προς το δημόσιο που ανέρχεται στο ποσό του 1.175. 879 εκατ ευρώ. Οι αρχές συνέλαβαν παράλληλα επιχειρηματία με δραστηριότητα της στην εμπορία λιπαντικών και ελαστικών αυτοκινήτων για οφειλή 280.745 χιλιάδων ευρών προς το δημόσιο.

Τέλος, στην Θάσο συνελήφθη 50χρόνος επιχειρηματίας για χρέη που ανέρχονται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ολοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα μετά τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρεή συλλήψεις Βόρεια Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ