Τι έκαναν οι αντίπαλοι Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Τι έκαναν οι αντίπαλοι Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φορτωμένο» Σάββατο είχαν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού σχεδόν όλοι αγωνίστηκαν και... δεν τα πήγαν και πολύ καλά. Δείτε τα αποτελέσματαΗ Μαρσέιγ, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρεν και έμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη. Ούτε η περσινή πρωταθλήτρια της Γερμανίας Ντόρτμουντ τα κατάφερε, αφού ηττήθηκε από τη νεοφώτιστη Χέρτα με 2-1 Μόνη νικήτρια από τον όμιλο του Ολυμπιακού η Άρσεναλ που ξεπέρασε το εμπόδιο της Σουόνσι με 1-0, που δοκίμασε και τα νέα αποκτήματά της.

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ για το Europa League η Ρουμπίν Καζάν βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Κρασνοντάρ με 3-1. Απρόσμενη ήττα γνώρισε και η Σάμροκ Ρόβερς, στην έδρα της, με 1-2 από την Σλίγκο Ρόβερς. Το μεγάλο φαβορί του ομίλου Τότεναμ, κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τη Γουλβς, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη νίκη της στην ΄«Πρέμιερσιπ».

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η αντίπαλος της ΑΕΚ, Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία κέρδισε με 4-2 το ντέρμπι με τη Ζενίτ, αν και έχανε 2-0 στο ημίχρονο. Με το ίδιο σκορ αλλά.. χαμένη, βρέθηκε η Στουρμ Γκρατς, η οποία ηταν αγνώριστη και ηττήθηκε με 4-2 από την Αντμίρα. Απόψε στις επτά αγωνίζεται και η τελευταία αντίπαλος των κιτρίνων Άντερλεχτ, με την Κορτράικ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ