ΣΤ' τμήμα Ελεγκτικού Συνεδρίου: Παράνομο το κονδύλι των 7 εκατ.ευρώ για τη Λεωφόρο - iefimerida.gr

ΣΤ' τμήμα Ελεγκτικού Συνεδρίου: Παράνομο το κονδύλι των 7 εκατ.ευρώ για τη Λεωφόρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασχημα νέα για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με το θέμα της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής στο γήπεδο της Λεωφόρου και την αίτηση ανάκλησης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της Πράξης 381 του Ε' Κλιμακίου (ΣΤ' Διακοπών).

Το ΣΤ' τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου είπε «όχι» στην χρηματοδότηση απο την Περιφέρεια και το δικαστηριο «έκοψε» ως παράνομο το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ που είχε εγκριθεί από τον τέως Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, ταυτιζομενο με την κρίση του 6ου θερινού κλιμακίου του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, το οποίο τον Σεπτέμβρη δεν άναψε το «πράσινο φως» για την ανάπλαση του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι δικαστες του Ανωτατου Δημοσιονομικου Δικαστηριου έκριναν οτι δημοσιονομικοί λόγοι δεν επιτρέπουν τη χορήγηση του. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πλέον, έχει δικαίωμα σε 15 μέρες από την πρώτη μέρα παραλαβής της απόφασης να καταθέσει αίτηση αναθεώρησης που θα εκδικαστεί από τη Μείζονα Επταμελή Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ