Μεταφέρεται ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού ο Ρωμανός μετά από 23 ημέρες στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Μεταφέρεται ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού ο Ρωμανός μετά από 23 ημέρες στο νοσοκομείο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 12 το μεσημέρι διατάχθηκε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο καταδικασθείς για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης Νίκος Ρωμανός, από το νοσοκομείο όπου παρέμεινε για 23 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ρωμανός είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας για 31 ημέρες, την οποία σταμάτησε στις 10 Δεκεμβρίου, μετά την απόφαση της Βουλής να του επιτρέψει να παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής του με την προϋπόθεση να φορά βραχιολάκι ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Ο 21χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με βεβαρημένη υγεία εξαιτίας της αποχής από τη σίτιση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» στις 24 Νοεμβρίου, ξεκίνησε να τρέφεται ελαφριά ώστε ναι είναι ομαλότερη η μετάβασή του και πάλι στη σίτιση.

Ετσι, σήμερα ο ίδιος ζήτησε να μεταφερθεί κατευθείαν στις φυλακές Κορυδαλλού - ούτε καν στο νοσοκομείο της φυλακής. Οι γιατροί συμφώνησαν, αφού έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας του επιτρέπει μια τέτοια εξέλιξη.

Μεταφέρεται ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού ο Ρωμανός μετά από 23 ημέρες στο νοσοκομείο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Ρωμανός απεργία πείνας φυλακή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ