Κουβέλης: Να πάμε σε λυτρωτικές εκλογές για τη χώρα - iefimerida.gr

Κουβέλης: Να πάμε σε λυτρωτικές εκλογές για τη χώρα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε πως οι 10 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες και έκανε λόγο για «διαστρέβλωση» της πρόσφατης δήλωσής του πως δεν θα αντιληφθεί ως αποστασία τυχόν θετική ψήφο βουλευτών της ΔΗΜΑΡ στην προεδρική εκλογή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κουβέλης είπε πως η Δημοκρατική Αριστερά θέλει «να πορευτεί η χώρα προς εκλογές», καθότι στις κάλπες ο λαός θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιες πολιτικές προτιμά.

Κληθείς να σχολιάσει την παρέμβαση Στουρνάρα, ανέφερε: «Κατ' εμέ, η παρέμβαση του κ. Στουρνάρα είναι απαράδεκτη. Όλα όσα συμβαίνουν δημιουργούν ένα κλίμα εμφυλιοπολεμικό που δεν βοηθά κανέναν. Ούτε τη χώρα, ούτε τους πολίτες. Είναι απαράδεκτη και η παρέμβαση όλων στην Ευρώπη, και ιδιαίτερα θεσμικών παραγόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώτης Κουβέλης Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ