Μία λευκή Aston Martin στο Ντουμπάι - iefimerida.gr

Μία λευκή Aston Martin στο Ντουμπάι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Alain Motors πουλάει σε λευκό χρώμα την Aston Martin One-77 στην αγορά του Ντουμπάι. Η τιμή του "ιδιαίτερου" αυτοκινήτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά μάλλον οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες δύσκολα θα την αφήσουν στον... εκθεσιακό χώρο. Ο κινητήρας στην Aston Martin One-77 είναι τοποθετημένος εμπρός, σε αντίθεση με άλλα super car που τον βρίσκουμε στο κέντρο ή πίσω. Το μοτέρ είναι 12κύλινδρο, σε σχήμα V, βασίζεται στον κινητήρα V12 των 6.0 λίτρων της Aston Martin Vantage και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Cosworth. Το μοτέρ της One-77 έχει χωρητικότητα 7.3 λίτρων και η ιπποδύναμή του ανέρχεται στους 700+ ίππους.

Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων, εντελώς καινούργιου. Οι αλλαγές σχέσεων γίνονται μέσω paddles στο τιμόνι.

Το όλο πακέτο (κινητήρας, κιβώτιο, μετάδοση) υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 350 χλμ. / ώρα και τα πρώτα 100 χλμ. / ώρα να έρχονται, από θέση στάσης, σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Για την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου φροντίζουν κεραμικοί δίσκου που υπάρχουν σε όλους τους τροχούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ