Μοσκοβισί: Αν θέλει ο Τσίπρας να με δει, ας έρθει στις Βρυξέλλες -Αινιγματικός ξανά για το Grexit - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Αν θέλει ο Τσίπρας να με δει, ας έρθει στις Βρυξέλλες -Αινιγματικός ξανά για το Grexit

Μοσκοβισί: Αν θέλει ο Τσίπρας να με δει ας έρθει στις Βρυξέλλες (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αινιγματικός εμφανίστηκε, για μία ακόμη φορά, για ενδεχόμενο Grexit ο Πιερ Μοσκοβισί, που τόνισε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και οι μεταρρυθμίσεις, ενώ εξήγησε γιατί δεν συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας ήθελε να με συναντήσει και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αλλά αυτή ήταν μία επίσκεψη εργασίας», εξήγησε ο Μοσκοβισί και πρόσθεσε αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «Αν θέλει να με δει στις Βρυξέλλες, είναι ευπρόσδεκτος».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τους αντιπροσώπους του και συζητήσουμε με την επόμενη κυβέρνησης. Δεν έχω προτίμηση σε κυβέρνηση».

«Υπάρχει δημοσιονομικό κενό. Δεν επιβάλλουμε λιτότητα, θέλουμε πιο ανταγωνιστική οικονομία. Αυτό δεν είναι λιτότητα είναι εκσυγχρονισμός», είπε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων σε συνέντευξή του στο Mega, ενώ για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη ανέφερε «Δεν επιθυμώ Grexit, αυτή δεν είναι λύση. Πρέπει να μείνει εντός ευρώ η Ελλάδα γιατί μένει δυνατή στην Ευρωζώνη».

Ο Πιερ Μοσκοβισί υπογράμμισε «χρειαζόμαστε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη», ενώ τόνισε ότι είναι απαραίτητη η μεγαλύτερη ανάπτυξη και υψηλότερες προοπτικές επενδύσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ