Δημήτρης Σταμάτης: Επικίνδυνος ο Τσίπρας που θέλει να σύρει τη χώρα σε εκλογές - iefimerida.gr

Δημήτρης Σταμάτης: Επικίνδυνος ο Τσίπρας που θέλει να σύρει τη χώρα σε εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικίνδυνο και υπόλογο χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης μετά την επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά και την καταγγελία για στημένο bankrun.

Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα - αντί της Σοφίας Βούλτεψη - ανέλαβε να υπερασπιστεί τον πρωθυπουργό έναντι της σκληρής «κατηγορίας» που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας για προσπάθεια δημιουργίας τεχνητού bankrun, δηλαδή απόσυρσης καταθέσεων και τραπεζικού πανικού.
«Ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να αμβλύνει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσαν οι χθεσινές αμετροεπείς και επικίνδυνες δηλώσεις του για 'ζουρνάδες και χορούς' και φθάνει στο σημείο να κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ως… επικίνδυνο» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Σταμάτης.
«Τον Πρωθυπουργό, δηλαδή, που εδώ και 2,5 χρόνια κρατά όρθια τη Χώρα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και κόντρα στην υπονομευτική δράση του κ. Τσίπρα.Τον Πρωθυπουργό, που ακόμη και τώρα, φρόντισε να εξασφαλίσει τη Χώρα από οποιοδήποτε πιστωτικό γεγονός, για όσο χρόνο πιθανόν να διαρκέσει η πολιτική περιπέτεια στην οποία έβαλε τη Χώρα ο κ. Τσίπρας» σημειώνει ο υπουργός επικρατείας.
Και καταλήγει: «επικίνδυνος και υπόλογος λοιπόν είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, που επιμένει να σύρει τη Χώρα σε εκλογές, περιφρονώντας ακόμα και τη βούληση του Ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ