Η πρώτη γκέλα ήρθε για την ΑΕΚ, η καταστροφή όχι - iefimerida.gr

Η πρώτη γκέλα ήρθε για την ΑΕΚ, η καταστροφή όχι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μαθηματική ακρίβεια στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα έρθει και η γκέλα, δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα. Είτε λέγεσαι Μπαρτσελόνα, είτε Δόξα Κρανούλας.

Ακόμη και όταν πρόκειται για την ΑΕΚ είτε της Γ' εθνικής, είτε για αυτήν της Β' εθνικής. Και πέρυσι έχασε βαθμούς από Θύελλα Ραφήνας και ΑΟ Περιστερίου και φέτος το ίδιο. Ο Τραϊανός Δέλλας πέρυσι είχε μια μεγάλη διαφορά ποιότητας με τους υπόλοιπους αντιπάλους στον όμιλο της Γ' εθνικής, το ίδιο ισχύει και φέτος με το επίπεδο να έχει ανέβει εντός των αποδυτηρίων.

Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα της ΑΕΚ στην σεζόν ήταν εξαιρετικό. Καλά αποτελέσματα στο Κύπελλο, μόνο νίκες στην Football League. Ακόμη και σε 90λεπτα που η ΑΕΚ δεν ήταν καλή (με Παναιγιάλειο, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Αχαρναϊκό) έπαιρνε τους τρεις βαθμούς.

Ο Δέλλας για την εικόνα της ΑΕΚ στην Ερμιονίδα και την πρώτη απώλεια βαθμών δέχεται κριτική. Και αυτό είναι «υγιές» σε ομάδα που έχει απαιτήσεις και δεν συμβιβάζεται. Κυρίως για την εμφανή ανετοιμότητα της ομάδας του να προσαρμοστεί στα δεδομένα του εν λόγω αγώνα στο Κρανίδι (μικρό γήπεδο, κλειστή άμυνα, χωρίς τον κορυφαίο μπακ και τον εξτρέμ της μετά το 20').

Η ΑΕΚ δεν είχε καθόλου καλή εικόνα, θα μπορούσε και να χάσει, αν και η αλήθεια είναι ότι τόσο η Ένωση όσο και ο Δέλλας δικαιούνται ένα κακό... φεγγάρι. Διότι και ο Δέλλας δεν διαχειρίστηκε καλά το ματς. Η αναγκαστική αλλαγή του Μπαρμπόσα έκανε άνω κάτω τα άκρα, με τον Πλατέλλα στο β' να φεύγει από την καλή του πλευρά για να... χωρέσει και ο Αραβίδης δεξιά. Ο Κορδέρο «μπουχτισμένος» και με πολλά λάθη, έμεινε στο γήπεδο σε όλο το ματς δημιουργώντας «τρύπα» στα χαφ και ο Ανάκογλου έτρεχε για όλους, με τον Μάνταλο ντεφορμέ. Ακόμη και η άμυνα δεν... πάταγε καλά στα πόδια της, με τον Γεωργέα να δείχνει εικόνα ανθρώπου που παίζει πλέον μόνο με το φιλότιμο και την ψυχή (στη νέα ΑΕΚ αυτό δεν φτάνει πια έχοντας το μέτρο Μπακάκης).

Η πρώτη γκέλα ήρθε, η καταστροφή όχι. Η ΑΕΚ έκανε τώρα την χειρότερη φετινή εμφάνιση της, η μουρμούρα για Δέλλα ξεκινά για επιλογές και... εμμονές ενδεκάδας, αλλά τα δυο επόμενα ματς με Φωστήρα και Ηρακλή Ψαχνών προσφέρονται για ήρεμες γιορτές. Ακολουθεί αρχές του 2015 ο Πανηλειακός στον Πύργο για το 3Χ3 και μετά το κρας τεστ με τον Ατρόμητο για την πρόκριση στο Κύπελλο. Και εκεί ο Δέλλας θα κριθεί σαφώς πιο... αυστηρά.

Μέχρι τότε και μέχρι τα κρίσιμα πλέι οφ ανόδου στην Super League, το περιβάλλον της ΑΕΚ οφείλει να «προστατεύσει» το στοίχημα - Δέλλας. Απο τον κόσμο και τον ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, μέχρι τον Μπάγεβιτς που έχει βαρύνουσα σημασία τόσο η άποψη του όσο και η παρουσία του κοντά στα αποδυτήρια.
Και όλα αυτά πριν μπούμε καν στο 2015, έτος επιστροφής της ΑΕΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Δέλλας Μελισσανίδης προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ