Τσιγγάνοι πήραν με τις πέτρες τους αστυνομικούς - iefimerida.gr

Τσιγγάνοι πήραν με τις πέτρες τους αστυνομικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη επεισόδιο στο ... σήριαλ με τον καταυλισμό των τσιγγάνων στα Δύο Αοράκια στην Κρήτη ξετυλίχθηκε χθες το βράδυ, όταν αστυνομκοί έσπευσαν στην περιοχή, έχοντας δεχτεί νέα καταγγελία για απόπειρα κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η τετραμελής ομάδας της δίκυκλης αστυνόμευσης, όμως, δεν κατάφερε να φτάσει καλά-καλά στον καταυλισμό, καθώς στο ύψος της γέφυρας της Εθνικής Οδού Σενετάκη, κοντά στον καταυλισμό, άρχισε ... ο πετροπόλεμος!

Περίπου 30 τσιγγάνοι που αντιλήφθηκαν την αστυνομική παρουσία και έριχναν πέτρες κατα ρυπάς εναντίον των αστυνομικών. Η επιχείρηση "πετροπόλεμος" εξελίχθηκε στοχευμένα, προκειμένου να προστατευθούν δύο άτομα, που εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούσαν παράνομη σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος.

Ορισμένες από τις πέτρες βρήκαν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ενός. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ