Super League: Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας με σκορ 2-1 - iefimerida.gr

Super League: Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας με σκορ 2-1

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διατηρηθεί στο +4 από τον Ολυμπιακό επικρατώντας δύσκολα με σκορ 2-1 της Κέρκυρας στην Τούμπα. Σπουδαίο διπλό για την Ξάνθη και νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο.

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-1

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες με αρκετό άγχος. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας με τον Κάτσε να σημειώνει το λυτρωτικό γκολ στο 81ο λεπτό. Ο Περέιρα στο 58΄είχε ανοίξει το σκορ όμως η Κέρκυρα είχε καταφέρει να ισοφαρίσει στο 71΄με τον Ναγιάρ.

Συνθέσεις
ΠΑΟΚ:Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Κουλούρης.
Κέρκυρα: Σέτκους, Βενέτης, Γκόμεζ, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Κόντος, Καϊκούτ, Χαβίτο.

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια 2-0

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 της Βέροιας όσο εύκολα δείχνει μάλιστα το τελικό σκορ. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέρτη μπήκαν στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι όσο θα περνούσε η ώρα θα επηρέαζε και η κούραση από τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με την Παρτιζάν για το Γιουρόπα Λιγκ και τελικά δικαιώθηκαν. Σε ένα τρίλεπτο από το 35΄μέχρι το 38΄Μάσα και Μπαράλες βρήκαν δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάσα είχε και δοκάρι με όμορφο πλασέ για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ.

Συνθέσεις
Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τιέ, Κουρμπέλης, Γιαννιώτας, Πάρα, Νίκο Φερνάντες, Μάσα
Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Όστοϊτς, Βάσκες, Μπατιόν, Καλτσάς, Κάμπορα, Ντουμίτρου, Μπεν

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0

Η ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό είχε και συνέχεια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου εντός έδρας, επικρατώντας με σκορ 1-0. Μετά το πρώτο μέρος που οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι, ο Τσάβεζ με ωραίο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ διαμορώνοντας στο 68' το τελικό 1-0.

Συνθέσεις
ΠΑΣ: Βελλίδης, Ντάσιος, Ριβέρα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Χαρίσης, Τσάβες, Λόπες.
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Τάτος, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές.

Εργοτέλης-Σκόντα Ξάνθη 0-2

Την 3η συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η Σκόντα Ξάνθη. Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη με σκορ 2-0 με τους Κρητικούς να χάνουν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε το πέναλτι του Χαντί στο 21ο λεπτό. Στο 45' ο Λισγάρας σκόραρε για τους φιλοξενούμενους και το τελικό 2-0 για την Σκόντα Ξάνθη διαμόρφωσε ο Ομπόντο στο 71'.

Συνθέσεις
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Καζναφέρης, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Χαντί, Γιουσούφ, Μπογκντάνοφ, Χαλκιαδάκης, Παμλίδης
Σκόντα Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτανί, Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League ΠΑΟΚ Κέρκυρα βαθμολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ