Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 3-0 - Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 3-0 - Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» με σκορ 3-0. Η ομάδα του Λουις Φαν Χάαλ προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε είχε ξανά φύλακα-άγγελο τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρούνεϊ στο 12ο λεπτό και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα η Λίβερπουλ είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε άλλες δύο περιπτώσεις όμως η Γιουνάιτεντ ήταν τελικά αυτή που βρήκε το δρόμο για το 2ο γκολ. Ο Γιανγκ έβγαλε τη σέντρα, ο Φαν Πέρσι πήρε την πρώτη κεφαλιά και από θέση οφσάιντ με δεύτερη κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπρένταν Ρότζερς έριξε στη μάχη τον Μπαλοτέλι και στο 68ο λεπτό ο Ιταλός είχε δοκάρι. Στην επόμενη φάση, η Γιουνάιτεντ έφυγε στην κόντρα και ο Μάτα σέρβιρε για τον Φαν Πέρσι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ