Νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις - Κέρδισε 2-1 τον Λεβαδειακό εκτός έδρας - iefimerida.gr

Νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις - Κέρδισε 2-1 τον Λεβαδειακό εκτός έδρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 91' ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Λεβαδειακό, κάνοντας την ανατροπή από το 0-1 που βρέθηκε να χάνει.

Ο Ολυμπιακός «ξύπνησε» στο τέλος και με τον Αφελάι να μπαίνει στο ματς και ν’ αλλάζει όλη την εικόνα του, πήρε δύσκολο «διπλό» από τον Λεβαδειακό!

Ο Ολλανδός ισοφάρισε με προσωπική ενέργεια στο 72' το γκολ του Τομάς από το πρώτο λεπτό του αγώνα και με μια ακόμα δική του έμπνευση, ο –μέχρι εκείνο το σημείο- εξαφανισμένος Μήτρογλου ...αφυπνίστηκε και εκτέλεσε για το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις!

Έτσι, «έσβησε» το προβάδισμα που είχε δώσει στους μαχητικούς Βοιωτούς το τέρμα του Τομάς και έφερε τους «ερυθρόλευκους» σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ και την κορυφή (-1).

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (18' λ.τ. Σκέμπης), Τομάς, Κώτσιος, Πρόγιτς (6' λ.τ. Νικολακάκης), Γκόμες (72' Μάγκας), Ζιτό, Μιλοσάβλιεβ, Ορτέγκα, Βούκτσεβιτς, Μάντζιος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Γιαννούλης (46' Ντοσεβί), Εντινγκά (69' Μπενίτες), Κασάμι, Μαζουακού, Φουστέρ (63' Αφελάι), Ντομίνγκες, Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Λεβαδειακός Super League 2-1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ