Ενα οφσάιντ... σκότωσε την Καλλονή - Εμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό - iefimerida.gr

Ενα οφσάιντ... σκότωσε την Καλλονή - Εμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω που επέστρεφε στις νίκες έμεινε στα κρύα του λουτρού η Καλλονή καθώς "αγκάλιασε" το "τρίποντο" κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ σε γκολ του Βαλιού στο 90+1' κράτησε το 0-0 για την Super League.

Πολύ καλό παιχνίδι στην Μυτιλήνη με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ. Η Καλλονή είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια, όμως οι φιλοξενούμενοι απειλούσε με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Στο φινάλε η ομάδα του Ματζουράκη βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, όμως η χαρά της κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα. Ο Βαλιός νίκησε τον Ράφαελ με κοντινή προβολή στο 90+1’, όμως ο βοηθός τον υπέδειξε –λανθασμένα- σε θέση οφσάιντ και το 0-0 δεν άλλαξε.

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός, Γιορέντε, Στεβάνοβιτς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (84’ Ναβάρο), Μανούσος (71’ Μίνγκας), Καμαρά (71’ Καλτσάς), Χουάνμα

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος (63’ Κόρμπος), Κούσας, Εντζεγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (57’ Καλογέρης), Μαρτίνεθ, Μύγας, Κάπελ, Άλβες (82’ Βασιλείου)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλονή Παναιτωλικός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ