Ζωή Λάσκαρη: Από την Τάπεργουερ, στο... Salon de Bricolage [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζωή Λάσκαρη: Από την Τάπεργουερ, στο... Salon de Bricolage [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη Ελληνίδα σταρ Ζωή Λάσκαρη είχε χθες γενέθλια. Έκλεισε τα 70 της χρόνια και το γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Salon de Bricolage.

Νωρίς χθες το μεσημέρι η ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook δύο φωτογραφίες της και ένα αυτοσαρκαστικό, χιουμοριστικό κείμενο.

«Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν από μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά απο μένα», έγραψε η Ζωή Λάσκαρη. Και συνέχισε: «Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη απο το 1959. Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook από το 2008. Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές.

Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντάς τα με τη νεότητά μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;
ΥΓ.: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλογκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ. Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!»

Λίγο αργότερα, γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Salon de Bricolage, τη γνωστή prive λέσχη του Κολωνακίου, με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη. Αφού δείπνησε με τα αγαπημένα της πρόσωπα, έσβησε τα κεράκια της τούρτας και πέρασε ένα αξέχαστο βράδυ.

Το ίδιο βράδυ ο Ηλ. Ψινάκης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «"Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ" Είναι ευλογία να φτάνουμε τα 70 ενώ τόσοι αγαπημένοι μας φίλοι δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας απόψε... ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!».

Ζωή Λάσκαρη: Από την Τάπεργουερ, στο... Salon de Bricolage [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ζωή Λάσκαρη: Από την Τάπεργουερ, στο... Salon de Bricolage [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ