Οταν ο Μπραντ Πιτ έκανε ρεζίλι τη Ριάνα στο πάρτι της - iefimerida.gr

Οταν ο Μπραντ Πιτ έκανε ρεζίλι τη Ριάνα στο πάρτι της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπραντ Πιτ άνοιξε το στόμα του και η Ριάνα δεν ήξερε που να πάει να κρυφτεί, μετά το πάρτι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο 50χρονος ηθοποιός με τη σύζυγο του Αντζελίνα Τζολί παρεβρέθηκαν στο Vineyard του Μπέβερλι Χιλς στις 11 του Δεκέμβρη για την εκδήλωση Diamond Ball της Ριάνα. Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει στο μικρόφωνο το κοινό κυριολεκτικά πάγωσε με το αμφιλεγόμενο χιούμορ του.

«Ριάνα. Γυναίκα φαινόμενο. Πολιτιστικό σύμβολο. Προβοκατόρικο. Και με τι φωνή...» άρχισε ο Πιτ μιλώντας στο πλήθος που περιλάμβανε τις Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Τζένερ, τον Big Sean, την Ελεν Πόμπεο με τον σύζυγο της Κρις Αιβερι, την Σάλμα Χάγεκμ, τη ΝικιΡιντ και πολλούς άλλους από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Βγάζοντας μία χαριτωμένη παιδική φωτογραφία της Ριάνα ο ηθοποιός συνέχισε: «Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές αυτό που σκέφτεστε κι εσείς τώρα: Τι στο διάολο πήγε στραβά; Δείτε αυτό το κοριτσάκι, γεμάτο ελπίδες και όνειρα, ζώντας ταπεινά στα Μπαρμπάντος, έχοντας όλη της τη ζωή μπροστά της. Και τι έγινε; Δεν είναι μια όμορφη ιστορία. Οπως και τόσοι άλλοι, η Ριάνα προσγειώθηκε στους άγριους δρόμους της Νέας Υόρκης στην ηλικία των 16, και σύντομα έπεσε σε κακές παρέες με επικεφαλής τον εμφανώς φαύλο χαρακτήρα γνωστό ως Jay Ζ. Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζουν, ο Jay-Z ήταν ένας κακός ιμπρεσάριος γνωστός για το ανακάτεμα παλιών beat. Από εκεί και πέρα ήταν όλα ένας κατήφορος.

«Φτάνοντας στην ηλικία των 27, δυστυχώς έχει μόνο 13 single στο #1, μόνο 54.000.000 πωλήσεις άλμπουμ, μόνο 7 Grammy και 11 Billboard Awards. Επίσης έχει μόνο 90 εκατομμύρια θαυμαστές στο Facebook, 40 εκατομμύρια followers στο Twitter, και αυτή έχει μπει στη λίστα του ΤΙΜΕS με τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση. Το βιογραφικό της είναι ακόμη πιο απογοητευτικό: εκτελεστικός παραγωγός, σχεδιαστής μόδας, ηθοποιός, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, και εεε... μερικές φορές τραγουδάει. Μισώ να τη βλέπω να αναλώνεται έτσι» πρόσθεσε αστειευόμενος.

«Αν δεν δράσουμε γρήγορα και αποφασιστικά να βοηθήσουμε αυτή τη νεαρή κοπέλα να βρει ένα σκοπό στη ζωή θα καταλήξει έτσι» είπε ο Πιτ και έδειξε μία φωτογραφία της αλλαγμένη στην οποία φαίνεται χοντρή και τρώει μπέργκερ στον καναπέ της. «Ζητώ να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα της και να την ξυπνήσουμε. Ριάνα σήκω και κάνε κάτι με τη ζωή σου. Ευχαριστώ» έκλεισε το λόγο του ο Μπραντ Πιτ και το κοινό ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ