Εκοψε Αμπιντάλ και άλλους τρεις παίκτες ο Μίτσελ - iefimerida.gr

Εκοψε Αμπιντάλ και άλλους τρεις παίκτες ο Μίτσελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλμε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ εμφανώς ανακουφισμένος άφησε να εννοηθεί ότι μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα υπάρξουν αλλαγές. Φαίνεται πως οι πρώτες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και φάνηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε ενόψει Λεβαδειακού.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων έκοψε από την αποστολή τους Αμπιντάλ, Σαλίνο, Γκαζαριάν και Διαμαντάκο ενώ λόγω τραυματισμού θα απουσιάσουν οι Μιλιβόγιεβιτς και Ντουρμάζ. Για τον Αμπιντάλ θεωρείται πλέον απίθανο να συνεχίσει την καριέρα του στον πρωταθλητή ενώ αβέβαιο θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον και για τους άλλους τρεις.

Αναλυτικά η αποστολή

Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μίτσελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ