Κίρα Νάιτλι: Περιμένει το πρώτο της παιδί - iefimerida.gr

Κίρα Νάιτλι: Περιμένει το πρώτο της παιδί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πελάγη ευτυχίας πλέι η 29χρονη Βρετανή ηθοποιός Κίρα Νάιτλι,καθώς σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Page Six», ενθέτου της της New York Post, είναι τριών μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η 29χρονη είναι παντρεμένη από το 2013 με τον επίσης Βρετανό μουσικό και μέλος των Klaxons, Τζέιμς Ράιτον.

Κίρα Νάιτλι: Περιμένει το πρώτο της παιδί | iefimerida.gr 0

To ζευγάρι σε παλαιότερη κοινή εμφάνιση

Η «Page Six» αναφέρει πως την είδηση της την επιβεβαίωσαν πολλές και διαφορετικές πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ μία από αυτές είπε: «Η Κίρα και ο στιλίστας της ψάχνουν ρούχα που θα κρύβουν την κοιλίτσα της που μεγαλώνει».

Μάλιστα, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι στην εμφάνισή της στα βραβεία Screen Actors Guild, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή η Νάιτλι απέφευγε το αλκοόλ παρότι χορηγός της βραδιάς ήταν οι σαμπάνιες Moët.

Από ό,τι φαίνεται το 2015,θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την 29χρονη η οποία εκτός από την προσωπική επιτυχία, έχει και επαγγελματική άνοδο. Την Τετάρτη, ανακοινώθηκε πως για τον ρόλο της στην ταινία «The Imitation Game» είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου Ρόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίρα Νάιτλι έγκυος παιδί Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ