Οι εκπρόσωποι της σόουμπιζ που βρωμάνε [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι εκπρόσωποι της σόουμπιζ που βρωμάνε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι άνθρωποι μυρίζουν. Το ξέρουμε αυτό.

Οι περισσότεροι το αντιμετωπίζουν φορώντας αποσμητικά, κολόνιες, κρέμες σώματος – και φυσικά κάνοντας μπάνιο μια φορά την ημέρα απαραιτήτως, ιδίως το καλοκαίρι. Κάποιοι βέβαια, για διάφορους λόγους, παραμελούν τα παραπάνω. Ας μην κρυβόμαστε: Όλοι έχουμε έναν φίλο ή μια φίλη που μυρίζει κάπως περίεργα.

Το θέμα είναι πως υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους ασχολούμαστε πολύ συχνά χωρίς να ερχόμαστε ποτέ σε φυσική επαφή μαζί τους. Και αυτοί είναι τα δημόσια πρόσωπα και οι celebrities. Τους τελευταίους, τους βλέπουμε καλοντυμένους και λαμπερούς συνήθως, κανείς όμως δεν ξέρει να πει με σιγουριά αν η μυρωδιά που αναδίδουν στο πέρασμά τους είναι εξίσου... τραβηχτική.

Πώς μυρίζει ο Τζόνι Ντεπ; Είναι αλήθεια ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον κάνει μπάνιο μόνο όταν έχει σοβαρό λόγο; Εμείς το γκουγκλάραμε και βρήκαμε τις απαντήσεις. To Joytv.gr έχει τις απαντήσεις, καθώς βρήκε και παρουσιάζει όλους τους εκπροσώπους της σόουμπιζ που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με το σαπούνι. Δείτε τους όλους πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σοουμπιζ Τζόνι Ντεπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ