«Αντίο» στην Ευρώπη με ισοπαλία ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

«Αντίο» στην Ευρώπη με ισοπαλία ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Καρέλη αλλά στο 87' η Εστορίλ ισοφάρισε και έφυγε με το 1-1 από την Λεωφόρο, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αποχαιρετά με δύο βαθμούς την Ευρώπη για την τρέχουσα σεζόν. Ο Καρέλης σκόρερ στο 55’ (είχε και δύο δοκάρια) και άλλο ένα ο Κουτρουμπής. Πολλές χαμένες ευκαιρίες έχασε το τριφύλλι που κατέρρευσε μετά την αντικατάσταση του Ντίνα στο τελευταίο τέταρτο. Στο 87' και μετά από φάση με δοκάρι ο Κλέμπερ έκανε το 1-1. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Λινοξυλάκη που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή έχοντας τιμήσει όσο ελάχιστοι το τριφύλλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Λαγός, Ατζαγκούν (61’ Πράνιτς), Δώνης, Καρέλης, Μπούι, Ρισβάνης, Ντίνας (67’ Μπεργκ), Μπούρμπος (28’ Τριανταφυλλόπουλος).

ΕΣΤΟΡΙΛ: Βάγκνερ, Ταβάρες, Αρτούρο (61’ Κλέμπερ), Μανο, Αντερσον, Καμπρέρα, Σεμπά, Κουκα (68’ Μπαλμπόα), Ραφαελ, Μπρούνο, Μπαμπάνκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ